NÄITERINGI KROONIKA, 2004-2005

“Mary Poppins”

2004. aasta detsembris Kiikla rahvamajas.

Mary Poppins: Kaie Lehiste
Preili Andrew: Kärolin Kruut

“Mary Poppins”

2005. aasta mais Kiikla rahvamajas ja Mäetaguse rahvamajas.

Mary Poppins: Kärolin Kruut
Preili Andrew: Kaie Lehiste

Meenutab Ruth Linnard 
(2020. aasta aprillis)

Tegemist ei olnud sama sisuga näidenditega. Jõuluetenduses oli väga palju tegelasi ja see oligi etendus, kus tuli vahepeal restart teha ja kus  Kuldne Trio anekdoote rääkis.

Kevadlavastuse proovidest on meelde jäänud peaproov, kus terve proov läks suure naeru tähe all. Lõpuks oli mul juba tõeline hirm, et sellest etendusest küll head nahka ei tule. Meelitasin ja keelitasin, et nad naermise lõpetaksid ja natukenegi proovi üritaksid teha. Mõni minut suutsid nad seda tõesti, ma ei tea, kas nad hoidsid õige hinge kinni või mis. Ja siis võttis Triinu Õras, kes mängis mr Banksi, suu vett täis ja kuristas kurku. Selle peale naeris Mari-Liis, siis veel muidugi Virunurm, nii hirmsasti, et kukkus suurest naerust laua alla. Aga etendus läks hästi. Lapsed olid tublid. Alles ühel päeval vaatasin rahvamajas riiulil kaltsust kookospähklit, mis oli rekvisiidiks mustanahalist mänginud Kristel Kruudil.

Mäetagusele läksime esinema sellisel ajal, et Krista ei saanud koolist ära tulla. Kuna meil mängis siis Mary Poppinsit imelise lauluhäälega Kärolin, oli meil lavastus muidugi lauludega. Krista mängis saatemuusika süntesaatoriga arvutikettale ja nii läksimegi, „klaver seljas“, Mäetagusele esinema.